joomla templates top joomla templates template joomla

SVERIGE-PREMIÄREN I ORIENTERING 5-7 MARS 2021

Vi räknar med att Sverigepremiären 2021 kommer få arrangeras med ett Corona-anpassat upplägg, vilket innebär en del förändringar jämfört med en traditionell Sverigepremiär.

Fredag kväll: Sverigepremiären Natt. I Kronoskogen i utkanten av Åhus. Masstarten kommer inte kunna arrangeras utan denna kväll kommer Öppna klasser med individuell start erbjudas. 

Lördag och söndag: Medeldistans och förkortad långdistans. Kartor/områden: Gropahålet och Furuboda/Friseboda. Ena hälften av deltagarna kommer springa i Gropahålet på lördagen och den andra hälften i Friseboda. På söndagen gäller det motsatta. På detta sätt kan vi skapa förutsättningar för att fler deltagare ska kunna få vara med. 

Varmt välkomna till Åhus 5-7 mars 2021!

För senaste nytt hänvisar vi till Sverigepremiärens Facebooksida! - Följ oss där!  Nu finns vi också på Instagram >> @sverigepremiaren.

För tävlingsinformation >>> Eventor (se nedan för resp. tävling) 

 

 

EVENTOR

Fredag 5 mars 
Sverigepremiären, natt. Karta: Kronoskogen.  
Inbjudan publiceras senare.

Lördag 6 mars och söndag 7 mars 
Sverigepremiären, medeldistans. Karta: Gropahålet. Inbjudan publiceras senare.
Sverigepremiären, förkortad långdistans. Karta: Furuboda-Friseboda. Inbjudan publiceras senare.
 
 
BOENDEN
Det är inte helt enkelt att få tag på boende i närområdet under Sverigepremiären-helgen, så vi rekommenderar er att vara ute i god tid! Boenden som vi rekommenderar hittar ni på vår Träningspaket-hemsida Training Camp
 
 
VILL DU TRÄNA MER UNDER SVERIGEPREMIÄREN-HELGEN?!
Information om alla våra träningspaket hittar ni på den här sidan: Training CampVälj bland många olika terrängtyper. Övningar finns för alla kategorier i din klubb.
 
  
Pernillas grafiska
 
 

Kontakt

Fäladsgatan 6
291 59 Kristianstad
epost: kansli(at)pan-kristianstad.nu