joomla templates top joomla templates template joomla

SVERIGE-PREMIÄREN I ORIENTERING 5-7 MARS INSTÄLLD!

****  Uppdaterat 2021-02-12  ****

Tävlingsledningen i Pan-Kristianstad har fattat beslut om att ställa in årets Sverigepremiären i orientering. Smittspridningen av Covid-19 befinner sig fortfarande på en alltför hög nivå och vår bedömning är att nu gällande restriktioner avseende tävlingsverksamhet inte heller kommer att ändras under den närmaste tiden.

För den som ändå vill uppleva vår fina orienteringsterräng har vi ett antal träningspaket ute. Du som väljer detta alternativ har självklart ett eget ansvar att följa rådande restriktioner. God framförhållning krävs om träningspaket ska bokas och mer info om detta finns på Pan-Kristianstads hemsida >>> Training camp (länk).

//Tävlingsledningen i Pan-Kristianstad

***************************************

BOENDEN

Det är inte helt enkelt att få tag på boende i närområdet under Sverigepremiären-helgen, så vi rekommenderar er att vara ute i god tid! Boenden som vi rekommenderar hittar ni på vår Träningspaket-hemsida Training Camp
 
 
VILL DU TRÄNA MER UNDER SVERIGEPREMIÄREN-HELGEN?!
Information om alla våra träningspaket hittar ni på den här sidan: Training CampVälj bland många olika terrängtyper. Övningar finns för alla kategorier i din klubb.
 
  
Pernillas grafiska
 
 

Kontakt

Fäladsgatan 6
291 59 Kristianstad
epost: kansli(at)pan-kristianstad.nu