joomla templates top joomla templates template joomla
Pan-Kristianstads Löparkommitte består av ett glatt gäng med löparintresse. Nedan följer en kort presentation av kommittén:

Emilia Emilsson: Emilia
Emilia är ledare för Kristianstad Löpargrupp. Norrbottning som hamnade i Skåne för 3,5 år sedan. Började springa med Kristianstad Löpargrupp för att träffa vänner. Blev sedan medlem i Pan av flera anledningar;ville vara en del av en förening med den samhörigheten som kommer med det; ville vara med i uppstarten av löparsektionen och ville ta del av det utbud som Pan erbjuder.

Rikard Jeppsson: Rikard Jeppsson
Jag började med löpning för 7 år sedan efter ett nyårslöfte. Löftet var att jag och några kompisar skulle springa runt Råbelövssjön till sommaren. Efter det så fastnade jag för löpning och springer sedan dess ett antal lopp varje år. Jag springer för att må bra men loppen ger mig kontinuitet i träningen. Jag tävlar mot mig själv och siktar hela tiden på att förbättra min tider i de lopp jag springer.
Jag började springa intervaller med Kristianstads löpargrupp för ca 2,5 år sedan och det blev ett stort lyft för min löpning. Jag blev medlem i Pan-Kristianstad för ett år sedan och är med i löparkommitten sedan i somras.
Jag har fått många nya vänner genom löpningen och många av dem är medlemmar i Pan. Pan-Kristianstad är en klubb som passar alla löpare och jag kan varmt rekommendera de gemensamma långpassen på lördagarna och givetvis tisdagsintervallerna i Åhus.

Helene Åkesson: Helene
Jag blev medlem i Pan-Kristianstad för ett år sedan och sedan i somras är jag även med i Löparkommittén.
Jag började springa som 40-åring och tycker det är roligt att springa lopp; som motivation och sporre. Jag springer för att må bra och behålla hälsan. Som medlem i Pan har jag lärt känna nya människor och det är kul att vara en del av löpargemenskapen. Klubben är verkligen till för alla oavsett vilken nivå man är på.

Urban Elofsson: Urban
Jag började springa intervaller med Kristianstad Löpargrupp för ca tre år sedan. Jag ville ha lite mer struktur på min löpning eftersom jag innan dess mest "joggat" runt. Det som har betytt och betyder mycket för mig är det fina kamratskapet och alla nya vänner jag fått genom löpningen!
Vill samtidigt "pusha" lite extra för Pans löpningar i Åhus på tisdagskvällar, intervaller följt av bad i havet, bastu och god soppa!


Vill du oxå bli medlem i Pan-Kristianstad?  - Läs då mer HÄR.

Om du vill komma i kontakt med oss i löparkommittén, så är du välkommen att skicka ett mejl till lopning(at)pan-kristianstad.nu.

Kontakt

Fäladsgatan 6
291 59 Kristianstad
epost: kansli(at)pan-kristianstad.nu