joomla templates top joomla templates template joomla

Elitgruppen förstärks med John Oskarsson

den .

På årets första dag har vi glädjen att kunna hälsa ett spännande nyförvärv välkommen till klubben! En snabbfotad herre som gjort många fina lopp under den gångna orienteringssäsongen. 

 

Nedan kan du läsa mer John Oskarsson som har sprungit för Helsingborgs SOK de senaste åren: 

Namn: John Oskarsson
Ålder: 31
Bor: Åstorp

Välkommen till klubben! Varför vill du vara med i Pan-Kristianstad?
Tack! Efter att ha kommit igång med orienteringen lite mer på allvar igen, och som boendes i Skåne, känns Pan som en perfekt klubb att ta igen många förlorade seniorår. Ser fram emot att träna, tävla och resa med ett roligt gäng!

När och varför började du med orientering?
Jag är född in i sporten och medlem i Örebroklubben Hagaby GoIF sen födseln, men var inte så aktiv orienterare som barn. Fick upp ögonen för sporten på allvar som junior och de jämnåriga killarna i klubben var snabba att fånga upp och driva igång mig.

Vilka tävlingar ser du mest fram emot framöver?
Främst dom stora stafetterna. Ser fram emot att slåss om platserna i ett lag som kan vara där framme och nosa. Men det ska också bli kul att springa lite större individuella tävlingar utanför Skåne.

Vad gör du när du inte orienterar? Andra Intressen?
Gillar både fin- och skräpkultur. Framför allt böcker och popmusik med elgitarrer. Annars åker jag gärna skidor. Helst friåkning i skog och på stora berg.

John Oskarsson bild klippt 700x850

John Oskarsson - ny i Pan-jackan 2023

 

Kontakt

Fäladsgatan 6
291 59 Kristianstad
epost: kansli(at)pan-kristianstad.nu