joomla templates top joomla templates template joomla

Välkommen Oscar!

den .

Vid helgens elitsamling fick vi se ett nytt ansikte som var med och tränade med elitgruppen. 18-årige Oscar David Broman Jensen tillhör  Danmarks utvecklingslandslag (U23-gruppen) och vi är nu glada för att kunna hälsa Oscar välkommen till klubben!

Nedan kan du läsa mer om Oscar, bl.a. vad han ser fram emot under kommande säsong:  

 

Namn: Oscar David Broman Jensen  

Ålder: 18 år (fyller 19 år under 2022)

Vad gör du idag (studier, jobb)?
Jag går på Frederiksborg gymnasium i Hillerød i en idrottsklass med andra idrottare på elitnivå.

Varför vill du vara med i Pan-Kristianstad?
Jag har funderat på att byta till er större svensk klubb i flera år, så jag kan få se hur det går till i "orienteringens hemland" och när jag så började titta på det seriöst, så kände jag att Pan-Kristianstad var en perfect match. Jag vill utveckla mig som orienterare i Pan-Kristianstad och få uppleva hur det är i en riktig elitklubb. - Och självklart vara med och bidra till fina resultat på stafetterna!

Vilka tävlingar ser du mest fram emot under 2022?
Jag ser mest fram emot JVM i Portugal, där jag hoppas kunna springa in på Topp 10 på en av de individuella distanserna. Annars ser jag också mycket fram emot både 10mila och Jukola som verkligen är två häftiga och roliga stafetter!

Vad gör du när du inte orienterar? Andra Intressen?
När jag inte orienterar så tar jag det lugnt eller gör någon annan sport. Jag älskar att aktivera mig och utmana mig fysisk på olika sätt.

När och varför började du med orientering?
Jag har alltid sprungit orientering, min far och mor började med att tvinga ut mig så snart jag kunde gå. :) I början gillade jag det inte så mycket men i takt med att jag utvecklades och fick fler vänner som också orienterade blev jag också mer intresserad själv. - Idag kan jag inte se mig själv utan orientering i mitt liv.

Oscar David Broman Jensen 650x776

Ny i Pan-jackan: Oscar David Broman Jensen

 

Kontakt

Fäladsgatan 6
291 59 Kristianstad
epost: kansli(at)pan-kristianstad.nu