joomla templates top joomla templates template joomla

Elitsamling 24-25 juli

den .

Den 24-25 juli hölls en träningssamling med bas i Kristianstad/Åhus. Första samlingen med nya elitcoachen Susanne Barkholt bjöd på bra träningar och en hel del fokus på framtiden, kommande höstsäsong och även säsong 2022.

Helgen inleddes med en tävlingslik stafetträning på Sternö, söder om Karlshamn. I en terrängtyp som på flera sett ses som relevant för kommande SM-stafett. Först en gemensam prolog med gaffling och sedan omstart på en längre slinga som också var gafflad. 

 

Pan lagbild elitgrupp 600x266

Lagbild på Sternö

Gemensam lunch hemma hos Ola och Emma i Valje stod sedan påprogrammet och därefter följde gruppdiskussioner under eftermiddagen, innan det blev dags att dra vidare till dagens andra pass. - Som genomfördes på Ivö, på en karta som för många faktiskt var helt ny. Att lära av varandra var ett syfte med teknikträningen och delar av passet sprangs därför i par. 

Utsikt Ivö måltid samling

Gemensam måltid, framtidsfokus med fantastisk utsikt över Ivösjön rundade av en fin träningsdag. 

På söndagsförmiddagen sprangs en härlig distansorientering utmed Åhuskusten, där en Micro-OL på ca 3 min (600 meter, 10 kontroller, skala 1:2000 med SportIdent) lades in mitt i passet. 

Lunchen åts vid klubbstugan i Åhus och därefter var det dags för den avslutande programpunkten, Labyrint-OL i den nybyggda labyrinten vid Pan-stugan. 

Labyrint Pan stugan

Labyrinten på 40x20 meter krävde både snabba fötter och snabba beslut.

Kontakt

Fäladsgatan 6
291 59 Kristianstad
epost: kansli(at)pan-kristianstad.nu