joomla templates top joomla templates template joomla

Välkommen Susanne Barkholt!

den .

Klubben har gjort klart med en spännande förstärkning till elitverksamheten!

Susanne Barkholt, fd. svensk förbundskapten för orienteringslandslaget tillträdde som ansvarig elitcoach i Pan-Kristianstad den 15 juni. Susanne kommer vara med som coach på värdetävlingar, stafetter och samlingar framöver, men också coacha en del löpare individuellt.

Susanne har jobbat med det svenska landslaget i nästan 10 år där hon ansvarat för såväl juniorer som utvecklings- och A-lag. Närmast kommer hon från det norska landslaget där hon varit damtränare. 

- Vi vill stärka elitverksamheten, bygga en starkare trupp och ge våra löpare bättre förutsättningar för att utvecklas. Susanne Barkholt har en bred kompetens och lång erfarenhet inom att utveckla personer och verksamheter, så därför är vi nu mycket glada över att kunna presentera henne som ansvarig elitcoach i föreningen, säger klubbens sportchef Johan Modig.

- Det känns otroligt roligt att få vara en del av Pan-Kristianstads satsning framåt. Att få jobba i klubbmiljö med engagerade människor och skapa utveckling för både individer och organisation är något jag brinner för, säger Susanne Barkholt. 

Vi hälsar Susanne varmt välkommen till Pan-Kristianstad!

Susanne Barkholt 500x893

 Susanne Barkholt - Ansvarig elitcoach i Pan-Kristianstad

 

 

Kontakt

Fäladsgatan 6
291 59 Kristianstad
epost: kansli(at)pan-kristianstad.nu