joomla templates top joomla templates template joomla

Säsongspremiären

den .

Säsongspremiären

Då var det dags igen. Även om de flesta orienterare fortfarande behöver vänta tills de får tävla på allvar igen, får eliten möjligheten att matcha sig vid säsongspremiären i Västervik. Länge var det oklart hur Swedish League programmet under våren kommer se ut, men sedan några veckor tillbaka stod det fast att SL premiären skulle äga rum vid Ostkusten den 10:e och 11:e april.

 

Många elitlöpare ville vara med, men ett tak av antal deltagare behövdes sätta upp för att möjliggöra tävlingarna. Så är det de 75 högst rankande D21 och H21 löpare som får slåss om första SL poäng. Tyvärr platsade inte alla Pan-löpare som ville vara med i denna grupp. En 100% rättvisa i rankinglistan finns tyvärr inte.

Vad väntar på Elin Carlsson, Nelly Carlsson, Pim Hedberg och Simon Wikström (bara söndag) som får äran att kämpa sig genom skogar söder om Västervik?

På lördag inleds Swedish League säsongen med en medeldistans, första start kl. 10.00 (live – GPS från kl 12:00). Samtliga tävlingsinfo på: https://eventor.orientering.se/Events/Show/31864

Och på söndag är det inte bara en ytterligare SL deltävling men även säsongens första SM gren som avgörs, nämligen SM i ultralångdistans orientering med masstart. Herrarna startar 09:30 (live-GPS 09:45), damerna kl. 10:05. Tävlingsinfo på: https://eventor.orientering.se/Events/Show/31865

Har man alltså själv inte möjligheten att tävla, finns dock chansen att följa våra löpare vid lunch/brunch/frukost från soffan eller köksbordet. Med Lena Eliasson-Lööf som banläggare och Jakob Lööf som tävlingsledare får vi se fram emot spännande och utmanande tävlingar.

Stort lycka till!

Kontakt

Fäladsgatan 6
291 59 Kristianstad
epost: kansli(at)pan-kristianstad.nu