joomla templates top joomla templates template joomla

Välkommen Lena Eliasson-Lööf!

den .

Inför säsong 2018 kan vi presentera ett intressant nyförvärv på damsidan. Nu är det nämligen klart att Lena Eliasson-Lööf förstärker Pan-Kristianstad inför kommande säsong!

Lena har en lång landslagskarriär bakom sig med bl.a. 1 EM-guld, 1 EM-silver, 1 EM-brons och 3 VM-brons på sin meritlista. Utöver de individuella meriterna, så har Lena även varit med om att vinna både 10mila och Venlakavlen (damkavlen på Jukola i Finland).

Efter barnafödande i somras gör nu alltså 36-åriga Lena comeback i nya klubbkläder. Lena är gift med Jakob Lööf, som under många år varit framgångsrik elitlöpare i Pan-Kristianstad (idag representerar han Malungs OK).  Även om Jakob, Lena och sonen Hampus numera bor i Västervik så sker besöken hos farföräldrarna i Åhus ofta, vilket förstås är en anledning till att Lena nu tar steget över till klubben.

- Lena kommer ha mycket att tillföra till hela vår elitgrupp, inte minst med tanke på all den rutin som Lena har med sig från tidigare mästerskap och de stora internationella stafetterna. Lena har varit med om en lång resa som elitidrottare, hela vägen från juniorlandslaget till VM-medaljer.
- Här finns en stor erfarenhetsbank som Lena gärna delar med sig av, så det tror vi kan vara värdefullt för hela elitgruppen, säger Johan Modig och Gernot Kerschbaumer, sportchef respektive tränare i klubben.

Lena Eliasson Lööf 400x600Lena Eliasson-Lööf

Kontakt

Fäladsgatan 6
291 59 Kristianstad
epost: kansli(at)pan-kristianstad.nu