joomla templates top joomla templates template joomla

TRÄNING

Pan-Kristianstad bedriver träningsverksamhet på många olika nivåer och på denna sida hittar du en beskrivning av de olika träningsaktiviteterna.
Vad som är på gång kan även ses i kalendern på startsidan .
_________________________________________________________


TISDAGAR

Kl. 18:00 Klubbträning från klubbstugan i Åhus. Vägbeskrivning
Man tränar det man känner för även om de flesta springer intervaller. På intervallerna brukar vi vända löpriktning mellan vissa intervaller för att hålla gruppen väl samlad. Om man inte vill springa intervaller finns det många andra möjligheter: En löprunda i behagligare tempo, en promenad längs stranden eller en runda med karta i skogen. Efteråt är det dusch, bastu och mat i klubbstugan (en liten slant för maten).

ONSDAGAR

Kl. 18:30 varje onsdag finns möjligheten att träna tillsammans med Kristianstad Löpargrupp. Löpargruppen utgår ifrån ICA Maxi Kristianstad. Medlemskapet i Kristianstad Löpargrupp är gratis. Mer information om löpargruppen får du under fliken Löpning >> Kristianstad Löpargrupp här på hemsidan!


TORSDAGAR

Förmiddagar: Träning med Polarna. Varje vecka samlas pensionärsorienterarna och springer en bana under torsdagsförmiddagen. Dessa träningar hålls på olika platser runt om i hela Skåne.

Kvällstid: Träning i orientering. Här erbjuds banor som passar alla - Ungdom, bredd och elit. Se hemsidans aktivitetskalender.  

FREDAGAR

Under större delen av året (sept - maj) har vi även särskild klubbtid i Tivolibadet. Simning och vattenlöpning är utmärkta alternativa träningsformer för att hålla sig skadefri. Se hemsidans aktivitetskalender för mer information. Fredagar kl 16:00-18:00 är vår klubbtid. Då har vi två banor bokade för Pan-medlemmar.


UNDER VINTERHALVÅRET ÄVEN:

SÖNDAGAR

10:00 Vintercupen. Orienteringsbanor för alla med Sport-Ident (elektronisk tidtagning). Samarbete med grannklubbarna och med klubbarna i västra Blekinge. Se Vintercupen bland våra olika arrangemang på förstasidan.


Kontakt

Fäladsgatan 6
291 59 Kristianstad
epost: kansli(at)pan-kristianstad.nu