joomla templates top joomla templates template joomla

Hemlängtan 31 dec!

den .

Hemlängtan 2017
Året börjar närma sig sitt slut och därmed är det dags för årets sista träningspass. Hemlängtan i år kommer precis som i fjol ha Furuboda som utgångspunkt. Vi kommer att samlas där och sedan åka buss norrut mot Åhus för att sedan springa tillbaka till Furuboda. Efteråt bjuds det på enklare fika och bad för att vid ca 12-tiden avrunda.

Plats: Furuboda badhus.
Tid: Samling kl. 08:00. 31/12

Bussen går kl 08:20 och är man inte på plats då, så missar man den. Innan avfärd ska man ha betalat och hämtat sin karta i badhusentrén.

Transport: Vi har abonnerat en buss som kör oss ut till de olika starterna.

Sträckor: Hemlängtansdistanser: 5, 10, 15, 20 och 25 km.
Andra träningsalternativ: Det kommer också finnas möjlighet att springa en 2,8 km orienteringsbana direkt från Furuboda med möjligheter att förlänga.

Kartor: Vi kommer att använda oss av varierande kvalité på kartor.

Kontroller: inga kontroller hänger ute i terrängen förutom banan som går direkt från Furuboda.

Bad: Mellan 10:00 till ca 12:00 finns det möjlighet att bada på Furuboda badhus (vanlig bassäng och varmvattenbassäng).

Fika: Vi kommer att ordna en enklare fika efter träningen för att få upp energin igen. Vi har tyvärr svårt att ordna med specialkost. Vätska kommer att finnas tillgänglig längs banan.

Kostnad: Gratis för barn under 10 år. För ungdomar och medlemmar i Pan-Kristianstad 50 kr. 70 kr för övriga. Dessa priser gäller oavsett hur mycket man deltar. I priset ingår buss, kartor, fika och bad. 
OBS! Ta med JÄMNA pengar, då vi inte kommer ha möjlighet att växla i någon större utsträckning. Även Swish går bra, beredd visa upp betalning vid ankomst. Swishnummer 0733341701 (Johan Modig).

Anmälan: Anmälan görs på Eventor: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/7518. I anmälan ska du ange vilken sträcka du avser springa. Är du inte med i eventor och saknar inloggning? Sms:a anmälan till Marcus Bill (mobil: 0702-742196) senast den 28 dec.

Med vänliga hälsningar,
Pan-Kristianstad
Marcus Bill

Kontakt

Fäladsgatan 6
291 59 Kristianstad
epost: kansli(at)pan-kristianstad.nu